Ilmalämpöpumput

Asennukset ja huollot ovat työn osuudelta kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ›

Ilmalämpöpumput + asennus Joensuusta

Energiatehokkaat ja taloudelliset pumput kiinteistöihin koko Pohjois-Karjalan alueella. 

Korkealle kivunnut sähkön hinta ja ilmastoasiat saavat monet pohtimaan energiaa säästäviä sekä ympäristölle ystävällisempiä energiantuottotapoja. Ilmalämpöpumppu on yksi tällainen – taloa miellyttävän tasaisesti talvella lämmittävä ja kesällä viihtyisästi viilentävä pumppu säästää sähkölaskussa tuntuvasti. Se voidaan asentaa nykyisen lämmitysjärjestelmän, kuten sähkö- tai öljylämmityksen rinnalle.  

Lisäksi ilmalämpöpumppu parantaa sisäilmaa suodattaen siitä epäpuhtauksia, ja jotkut pumput pystyvät jopa poistamaan kosteutta sisäilmasta. Meiltä saat niin kerrostaloihin, omakotitaloihin, liiketiloihin kuin muihin kiinteistöihin sopivat pumput. Malleja on monia, ja autamme mielellämme mitoittamaan tarpeisiisi sopivan laitteen. 

Pyydä tarjousta pumpusta ja asennuksesta Joensuun tai muun Pohjois-Karjalan alueelle! Jos kohteessasi tarvitaan sähkötöitä muiden laitteiden ja järjestelmien osalta, hyödynnä toki sähkösuunnittelu- ja -urakointipalvelumme

Ota yhteyttä ›

Ilmalämpöpumpun huolto hoituu myös meiltä

Ilmalämpöpumppu vaatii säännöllistä ammattilaisen tekemää huoltoa. Huollossa tarkastamme laitteen kunnon ja kylmäaineen määrän sekä teemme tarvittavat puhdistukset. 

Muista huollattaa pumppu, niin se pysyy toimintakykyisenä ja tehokkaana koko elinkaarensa ajan. Meille voit myös soittaa, jos pumppu menee rikki. Voit myös itse vaikuttaa ilmalämpöpumpun kuntoon omatoimisilla puhdistustöillä. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita